Praktijkinformatie


Marja Rog - Natuurgeneeskundig therapeut BCZ®

Mezelf voorstellen:
Mijn naam is Marja Rog en werk inmiddels ruim dertig jaar met Reflexologie, gecombineerd met technieken uit de Kinesiologie.
Nadat ik indertijd zelf voor een aantal klachten een behandeling voetReflexologie had ondergaan, was ik enthousiast over het resultaat en ben ik de opleiding gaan volgen en in 1985 afgestudeerd als therapeut Reflexologie.
Een paar jaar daarna vond ik in de breed opgezette opleiding in Kinesiologie (met o.a.TfH I-IV, stress release I-IV) de toevoeging om kennis en kunde te vergroten.
Inmiddels heb ik vele vakgerichte studies/nascholingen gevolgd, waaronder energetisch werk, met meridianen, acupunctuurpunten en chakra's, de relatie voeding & gezondheid, gebruik van Schussler’s celzouten, remedies, mineralen, Reiki en Universele energie, adem- en ontspanningstechnieken.
Met mijn brede visie, kennis en inzicht, kan ik samen met ervaring en inlevingsvermogen ondersteuning bieden waar nodig is.

Daarnaast heb ik in 1992 een driejarige Yoga-docentenopleiding afgerond. Naast de consulten in de praktijk, heb ik met veel plezier circa 25 jaar yoga- & meditatielessen gegeven in een Paramedisch Centrum en yogastudio in Rijswijk.

Behandeling:

Tijdens het consult ligt de cliënt comfortabel (gekleed) op de behandelbank. Het eerste consult is inclusief het intakegesprek. Daarmee maken we wederzijds kennis en bespreken we de klacht(en) en de verwachting van de behandeling. Ik geef uitleg over mijn werkwijze en wat ik kan adviseren ten aanzien van het vervolg en de eigen inbreng in het herstelproces.
In de behandeling maak ik gebruik van de spiertest uit de Kinesiologie. Hiermee kunnnen we doeltreffend onderzoeken, op welke wijze de balans het beste kan worden hersteld. We kunnen het energieniveau en tekorten meten en welke behandelmethode of aanvullingen hiervoor noodzakelijk zijn.
Daarna zal ik verdergaan met voetReflexologie, waarbij de reflexpunten op de voeten door middel van speciale technieken worden bewerkt.
De behandeling geeft rust, vitaliteit en helpt het genezingsproces bespoedigen.
Een afspraak kan zonder doorverwijzing worden gemaakt.

Praktijkinformatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in de wijk Ypenburg aan de rand  van Den Haag/Nootdorp.  Deze locatie is centraal gelegen tussen tussen Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delft en Nootdorp. Bus 33, tram 15 en 19 zijn op loopafstand te bereiken.  Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Tweewielers kunnen op eigen terrein worden neergezet.
De praktijk is geopend van:
Maandag t/m donderdag  (vrijdag gesloten):
9.00 -17.00 uur