Praktijkinformatie


Marja Rog - Natuurgeneeskundig therapeut BCZ®
Mezelf voorstellen:
Ik ben Marja Rog en werk inmiddels vele jaren in mijn praktijk met Reflexologie, gecombineerd met technieken uit de Kinesiologie. Nadat ik indertijd zelf voor een aantal klachten een behandeling voetReflexologie had ondergaan, was ik 'om' en ben ik in 1985 afgestudeerd als therapeut Reflexologie. Later vond ik  in de opleiding Kinesiologie (TfH I-IV, stress release I-IV, woord- en leefblind) het passende puzzelstukje. In de loop van de jaren heb ik vele aanvullende studies gevolgd in beide vakgebieden, alsmede de toepassing van  Schussler celzouten en bloesem/mineralen Remedies, energetisch werken met meridianen, acupuctuurpunten en chakra's, de relatie tussen voeding en gezondheid, yoga, adem- en ontspanningstechnieken.
Om kwaliteit te kunnen blijven aanbieden, volg ik regelmatig cursussen, workshops en seminars en neem ik deel aan intervisie-bijeenkomsten met collega's. Ik combineer deze kennis met mijn inlevingsvermogen en inmiddels uitgebreide ervaring.
Naast de praktijk heb ik met veel plezier meer dan 25 jaar lesgegeven als yoga/meditatie docent.


Praktijkinformatie
De praktijk is gevestigd in de wijk Ypenburg aan de rand van Den Haag en bevindt zich op de begane grond. Deze locatie is centraal gelegen tussen tussen Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delft en Nootdorp. Bus 33, tram 15 en 19 zijn op loopafstand te bereiken. Fiets, brommer, scooter kunnen op eigen terrein worden neergezet. Parkeren kan gratis in de directe omgeving.
De praktijk is geopend van:
* maandag         09.00 - 21.00 uur
* dinsdag            09.00- 21.00 uur
* woensdag        09.00- 21.00 uur
* donderdag       09.00- 17.00 uur

Behandeling
Tijdens het consult ligt je comfortabel gekleed op de behandelbank. Het eerste consult (75 min) is inclusief het intakegesprek. Daarmee maken we wederzijds kennis en bespreken we de klacht(en) en de verwachting van de behandeling. Ik geef uitleg over mijn werkwijze en wat ik kan adviseren ten aanzien van het vervolg en de eigen inbreng in het herstelproces.
Bij aanvang van de behandeling maak ik gebruik van de spiertest uit de Kinesiologie. Hiermee kunnnen we doeltreffend onderzoeken, op welke wijze de balans het beste kan worden hersteld. We kunnen het energieniveau en tekorten meten en welke behandelmethode of aanvullingen hiervoor noodzakelijk zijn. Daarna zal ik verder gaan met voetReflexologie, waarbij de reflexpunten op de voeten door middel van speciale technieken worden bewerkt. De behandeling geeft rust, zodat vanuit ontspanning herstel kan worden bevorderd.
Een afspraak kan zonder doorverwijzing worden gemaakt.