Praktijkinformatie


Marja Rog - Natuurgeneeskundig therapeut BCZ®
Mezelf voorstellen:
Ik ben Marja Rog en praktiseer in mijn eigen praktijk voor Reflexologie en Kinesiologie. Van jongs af aan ben ik geinteresseerd in de natuur en de relatie mens en gezondheid. Na een zoektocht vond ik de opleidingen die het beste bij mij paste.
In 1985 ben ik afgestudeerd als therapeut Reflexologie. Een aantal jaren daarna vond ik in 1995 een passende vervolgopleiding in Kinesiologie (TfH I-IV, stress release I-IV, woord- en leefblind). In de loop van de jaren heb ik vele cursussen, opleidingen en workshops gevolgd; o.a. de werking en toepassing van Bloesem Remedies, Schussler celzouten, energetisch werken met meridianen- en chakra's, acupressuur, de relatie tussen voeding en gezondheid, tenen lezen, reflexologie en zwangerschap, de overgang. 
Om kwaliteit te kunnen blijven aanbieden volg ik regelmatig nacholingen, workshops en seminars en neem ik deel aan intervisie-bijeenkomsten.
Tevens ben ik gecertificeerd yogadocent en gespecialiseerd in adem- en ontspanningstechnieken. Ik combineer deze kennis met mijn inmiddels uitbegreide ervaring en inlevingsvermogen.Praktijkinformatie
De praktijk is gevestigd in de wijk Ypenburg in Den Haag en bevindt zich op de begane grond. Deze locatie is centraal gelegen tussen tussen Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delft en Nootdorp. Bus 33, tram 15 en 19 zijn op loopafstand te bereiken. Parkeren kan gratis in de directe omgeving.

De praktijk is geopend van:
* maandag t/m woensdag 09.00 - 21.00 uur
* donderdag                         09.00 - 17.00 uur


Behandeling

Tijdens het consult ligt je comfortabel gekleed op de behandelbank. Een eerste consult is inclusief een intakegesprek. Daarmee maken we wederzijds kennis en bespreken we de klacht(en) en de verwachting van de behandeling. Ik geef uitleg over mijn werkwijze en wat ik verder kan adviseren ten aanzien van het vervolg en eigen inbreng.
Bij aanvang van de behandeling maak ik gebruik van de spiertest uit de Kinesiologie. Hiermee kunnnen we doeltreffend onderzoeken, op welke wijze de balans het beste kan worden hersteld. We kunnen het energieniveau en tekorten meten en welke behandelmethode of aanvullingen hiervoor noodzakelijk zijn. Daarna zullen we verder gaan met een voetreflexbehandeling, waarbij de reflexpunten op de voeten door middel van speciale technieken worden bewerkt. De behandeling geeft rust, zodat vanuit ontspanning herstel kan worden bevorderd. Een afspraak kan zonder doorverwijzing worden gemaakt.