Praktijkinformatie


Marja Rog - Natuurgeneeskundig therapeut BCZ®
Mezelf voorstellen:
Ik ben Marja Rog en werk inmiddels ruim dertig jaar met Reflexologie, gecombineerd met technieken uit de Kinesiologie. Nadat ik indertijd zelf voor een aantal klachten een behandeling voetReflexologie had ondergaan, was ik “om” en ben ik in 1985 afgestudeerd als therapeut Reflexologie. Daarnaast vond ik in de breed opgezette opleiding Kinesiologie (met o.a.TfH I-IV, stress release I-IV) de juiste toevoeging om kennis te verdiepen.
Inmiddels heb ik vele vakgerichte studies/nascholingen gevolgd, waaronder energetisch werk, de relatie voeding & gezondheid, gebruik van Schussler’s Celzouten, remedies en mineralen.
Met mijn brede visie, kennis en inzicht kan ik samen met ervaring en inlevingsvermogen ondersteuning bieden, waar nodig is.

Daarnaast heb ik een driejarige Yoga docentenopleiding gevolgd met nascholing adem- en ontspanningstechnieken. Naast het werk in de praktijk heb ik met veel plezier meer dan 25 jaar lesgegeven als  yoga-& meditatiedocent.


Praktijkinformatie
De praktijk is gevestigd in de wijk Ypenburg aan de rand van Den Haag en bevindt zich op de begane grond. Deze locatie is centraal gelegen tussen tussen Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Delft en Nootdorp. Bus 33, tram 15 en 19 zijn op loopafstand te bereiken. Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Tweewielers kunnen op eigen terrein worden neergezet.
De praktijk is geopend van:
* maandag              09.00 - 21.00 uur
* dinsdag                 09.00- 21.00 uur
* woensdag             09.00- 17.00 uur
* donderdag           09.00- 17.00 uur

Behandeling
Tijdens het consult ligt de client comfortabel (gekleed) op de behandelbank. Het eerste consult is inclusief het intakegesprek. Daarmee maken we wederzijds kennis en bespreken we de klacht(en) en de verwachting van de behandeling. Ik geef uitleg over mijn werkwijze en wat ik kan adviseren ten aanzien van het vervolg en de eigen inbreng in het herstelproces.
Bij aanvang van de behandeling maak ik gebruik van de spiertest uit de Kinesiologie. Hiermee kunnnen we doeltreffend onderzoeken, op welke wijze de balans het beste kan worden hersteld. We kunnen het energieniveau en tekorten meten en welke behandelmethode of aanvullingen hiervoor noodzakelijk zijn.
Daarna zal ik verdergaan met voetReflexologie, waarbij de reflexpunten op de voeten door middel van speciale technieken worden bewerkt.
De behandeling geeft rust, vitaliteit en helpt het genezingsproces bespoedigen.
Een afspraak kan zonder doorverwijzing worden gemaakt.