Clienten vertellen


Marja Rog - Natuurgeneeskundig therapeut BCZ®

Stressklachten:
"Ik had veel stress in mijn leven. Dat was de oorzaak van de pijn in mijn maag. Na een paar behandelingen bij Marja voel ik me goed en kan ik met mijn stress omgaan. Mijn pijnklachten zijn verdwenen." CdeK

"In mijn drukke baan en gezin met jonge kinderen is er weinig tijd voor mijzelf. Regelmatig had ik allerlei klachten; slecht slapen, vaak moe, hoofdpijn en humeurig zijn. Het is fijn om voor een behandeling bij Marja te komen. Het geeft me rust en ontspanning, zodat ik weer lekker in mijn vel kom te zitten en energie heb" NdeG

"Tijdens een burn-out, heeft Marja mij bijgestaan. Ik kon samen met haar behandelingen en coaching langzamerhand weer herstellen en kreeg meer en meer energie. Uiteindelijk heb ik de knoop kunnen doorhakken en heb besloten om ander werk gaan doen, met minder druk voor mij. Een paar keer per jaar blijf ik preventief naar Marja gaan."
MdeP

Blaasproblemen
"Mijn zoon van vijf plaste regelmatig tijdens het spelen in zijn broek. Hij vond dat heel vervelend. Tijdens een consult heb ik geleerd zijn voetjes op bepaalde punten te masseren. Mijn zoon heeft sindsdien geen plas-ongelukjes meer gehad. Hij en ik vinden het nog steeds fijn om voor het slapen gaan zijn voeten te masseren. Het is ons moment van de dag geworden."
OD

Hoofdpijn
"Lange tijd had ik last van terugkerende hoofdpijn in het weekend. Na een aantal behandelingen bij Marja, aangevuld met geadviseerde Schussler's celzouten, heb ik geen last meer van hoofdpijn. Een verademing om de weekenden zonder klachten te zijn."
BvV

Adem en ontspanning
"Ik had last van hyperventilatie. Als ik het ongemerkt te druk had, ging ik te oppervlakkig ademen. Marja heeft me de geleerd om beter in de buik te ademen en ook om meer aandacht te besteden aan korte rustmomenten gedurende de dag. De klachten die ik door het hyperventileren had zijn verdwenen. Ik ben meer ontspannen en kan makkelijker omgaan met druk die er soms is."
FdG